VI ÄR BÄST, BARA SÅ NI VET!

Japp, här sitter vi och steker på vår mycket speciella bänk i skövde!

'

Bilder från fredag

Några bilder från i fredags med grymt kul och mysig grillning hos Emma, och 80-talstema på Dagnys!


Femkamp - check!

Nu är femkampen över, måste säga att det var en jättekul tävling och att vi var taggade till tusen! Knasiga och ovanliga grenar (som ni inte har en aning om vilka mohaha), men de flesta har iaf förbättrat sig sen förra året! Tummen upp till denna dagen!


Massage ♥

En lektion kvar, sedan stickar jag ner och får en välbehövlig massage, ska bli så skönt att äntligen få mjuka upp ryggen lite! U n d e r b a r t


Detta gör mig glad


Mötte våren igen på väg hem från skolan!





Söndagsmys

Efter en springtur är det alltid lika härligt att mysa ner sig i soffan med en filt, något gott att käka och
en bra film! :D Idag blir det:


Hemlig resa

Igår efter skolan tog jag & Felicia och kidnappade  Alice, och tog med henne på en spännande resa! Vi hoppade på tåget till skövde, och hamnade till slut på Arena badet. Där fick hon sina försenade presenter och vi hade en toppenkväll! Hoppas du hade kul goding :D




Längtan...

Finns det nåt bättre?


Min vän gitarren


Har för första gången på länge haft lite tid att ta fram gitarren och spela igen, och när jag väl börjat kan jag inte sluta! Har tjatat ut säkert tio låtar idag, haha tur att familjen inte är hemma nu så jag kan sjunga så högt jag vill utan att nån bryr sig! ;)

Pictures

Kom på att jag knappt lagt upp några bilder ifrån Italien, så här får ni några! Älskar att det finns så mycket roliga växter och frukter utomlands!


Så söta minibananer!

Efter en rätt chillig skoldag drog jag till en efterlängtad Isabelle och hade det gött. sen cykla vi till träningen och tränade, och nu är jag hemma. Dags att skriva klart talet tills nationella provet imorn då, tjoho.... Ska bara kika liiiite TV och käka lite gött först..


Min snygging! Snart är vi på det här placet igen, hääärligt

Don't forget the events from last year, 'cause your past makes you the person you are today




Jag skrotar...

...uttrycket "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder". Det finns visst uuurdåligt väder, står snart inte ut mer!
Aja man ska inte klaga för mycket, förutom det äger livet faktiskt rättså hårt right now får jag säga!

Så, ha det bra alla fina, och Godnatt!



Något bättre? Jao

Hej

Känns ganska okej att gå till skolan imorn ändå, jag har haft ett bra lov! Men usch för vädret, det gör ju att man bara vill ligga hemma i soffan i en varm filt!

Sommar kom hit


Gofika!



Colosseum


Home sweet home

Nu är jag hemma igen, och får säga att det faktiskt är rätt gött att slippa storstadspuslen även om det varit en härlig resa! Lägger upp bilder snart när jag hinner men nu tänkte jag ut och springa i snön!


Alice ♥

Idag är det minsann ingen vanlig dag, för idag är det denna godingens födelsedag! Tänk att för ett år sedan hade vi inte ens sett varandra, men nu är det som om vi känt varandra hela livet.
Just nu när jag sitter här i Rom önskar jag inget hellre än att ge dig en stooooor kram, för du är så bra.
Så till min underbara vän:

Ha en toppenbra födelsedag! Och du bör vara riktigt nyfiken på min present...



RSS 2.0