Enjoy every second, life is too short to waste

De senaste dagarna har jag haft fullt upp med massa kuliga saker, så jag har inte hunnit med bloggen alls!
Jag har tränat och, sovit över med tjejerna och gjort en film, och sen drog vi till också Skövde en sväng. Kvällen avslutades med bio med familjen :)
Här slänger jag upp en bild på min lilla kisse som jag hittade!

Shopping!

Här är lite av det jag hittade när jag shoppade igår på rean!

 

 

 


GOD JUL

Hoppas ni får en lika god jul som jag!

Två dagar kvar

Är säker på att SA11 hade det bästa julmyset, sista dagen i skolan. Nu är äntligen jullovet här, 18 sköna dagar!:D

Julavslutning

Julavslutning nyss med friidrottsbarnen! Med julmusik, tomteluvor och jul-lekar. Jag och Nina hade även en mjölig kväll igår då vi bakade lussebullar som vi bjöd ungarna på idag!

Snowman

Min och Alice sysselsättning på rasten

Tomtejakt!

Igår sprang vi runt hela skolan hela dan och letade efter en tomte som bara gömde sig hela tiden. Vi såg honom inte en gång, bara paketpapper som han slängt efter sig...
Men idag tog vi honom, yes! Men när jag slängt mig, offrat mobil och allt, så får jag några pennor. Tack tomten...

Fjärde advent

Den här helgen har jag haft fullt upp, och det har jag idag med. Först ska jag till skövde för att fixa de sista julklapparna (okej, de första med...) och sedan drar jag till Jäla med tjejerna!
Nu på fjärde advent är det äntligen snö ute, och bara 6 dar till julafton, tjoho!!

Surprise!

Idag var det julmys i cafeterian, och till och med tomten kom dit haha! Mysigt värre med andra ord, och jag träffade även några bollar rätt så att jag fick ett paket!!

19.30

Igår hade jag en kul kväll, tack för den Alice Felicia och alla andra! Dock rätt trött i skolan nu dan efter, men vem är inte det? ;) Har förresten nu äntligen införskaffat mig ett par nya vinterskor, hoppas de är bra!
Nu ska jag baka pepparkakor, yummie!

Julmys med godingar

Igår kväll hade jag, Alice, stina & Felicia julbak hos mig och alla gjorde ett pepparkakshus var. Mysigaste på länge! <3 sen myste vi ännu mer imorse med julkalendern, lite film och massa snack!
Vissa är ju lite mer pro än andra...
Men är ändå stolt över mitt hus, tillverkat helt själv!! (haha tills taket föll ihop)

TAGGA!

Nu laddar jag för fullt! Tävlingen börjar om fyra timmar i Örebro och ska strax dra iväg. Nu gäller det att lyssna på taggande låtar på vägen och TA I SÅ DET SMÄLLER NÄR DET GÄLLER!! haha! :D

Sova

SÅ surt att gå upp 2 timmar för tidigt när vi egentligen har sovmorgon, vill bara sova... Men jaja, tar väl mig en powernap innan spanskan börjar halv 10!

Totally gone

Imorse satt jag och Aliceplutten i godan ro och snackade lite skit med hennes pratglada äpple, och jag hade min mobil som vanligt. Fem minuter senare i idrotten var den borta! Letade överallt men den förblev gone. Ligger väl ute i snön nånstans, stackar lille plutten. Jaja, nu har jag iallafall en bra anledning att skaffa en ny, och det är på tiden kan jag säga! Så alldeles förkrossad blev jag väl inte av min förlust, men lite surt att tappa bört alla kontakter och sånt såklart :)
Nu blir det att börja tänka då, här är några förslag!

Träning

Idag efter skolan tränade jag och Ninis småbarnen som vanligt, och sedan tränade jag inför tävlingen som är på lördag! Förra veckan var jag och Nina seriöst i Frejahallen 5 timmar i sträck!! Det var barnträningen, kondition och tränarmöte. Jaja, är man träningfreak så är man ;) Imorn börjar dagen med idrott, perfekt!

Solen eller julen?

Just nu är jag så himla sugen på att åka utomlands, till ett varmt varmt land, ligga på stranden och bara njuta. Samtidigt kan jag inte kan sluta tänka på julen och hur mysig den är!! Jag antar att jag måste sluta tänka på allt jag inte kan göra just nu, och istället fokusera på allt julmyys... För tids nog kommer jag minsann åka utomlands igen, jajemensan!!

 

Vilket är mest lockande??

Snöööö

Idag när jag vakna var det snö ute, wiie! Nu har jag kramat vinterns första snöboll, myys :D

Never forget the great moments

Var idag och bowlade med friidrotts-friendsen och kan säga att jag ägde rätt rejält ;) För att skryta lite mer kan jag även säga att jag rodde hem ett klubbrekord, inte illa!
Här kan ni se några av oss som vågade följa Disney-temat och klä ut oss, men tyvärr hann Knatte, Fnatte, Tjatte, Nasse, Mimmi och kanske fler små Disneyfigurer försvinna.
Och om ni inte kan lista ut det är jag en av de 101 dalmatinerna, som tyvärr tappat lite prickar...
Dessutom fyller syrran Anna 14 år idag, grattis du är bäst!! (och mamma är även bäst på att baka tårta, cred till henne)

Så kan det gå!

Idag har varit en riktig stupid day! Förmiddagen flöt väl på helt okej, men det hela började nog på naturkunskapslektionen. Vi labbade, och så skulle vi koka vatten. Det knäppa där var att mitt och stinas vatten bubblade helt crazy och kokade över hela tiden, eftersom det tydligen var gammalt diskmedel i glaset sedan innan... Sedan, för att göra det ännu värre sprack glasbägaren i två delar för att vi tog av den försent. Jaja...ingen är perfekt!
När skolan slutat tar vi en mysig fika på Lilla Blå, med curry-macka och hallonpaj. Sedan fastnar vi 20 min på Sjöbergs guld, (fattar inte hur sega vissa folk kan va på att slå in paket) så att vi missar bussen till rese med typ 10 sekunder! Vi powerwalkar till stationen vid Falbygdens ost där bussen går förbi, men såklart - vi missar den också, vår ovanliga otur!
Så, där står vi utanför Osten utan bussar, och vad gör man då om inte går in och provsmakar en massa ost såklart!? Vi får faktiskt riktig julstämning därinne med all julmusik (till & med på toaletten!) och tomtar.
Tillslut kom vi hem iaf efter en mysig kväll i stan som slutade vid falbygdens ost, haha :)
Så kan det gå en dag med mig och Stina!


Morgonmys

Idag är det första december, vilket betyder öppna första luckan i chokladkalendern! Det blir man väl aldrig för stor för? Och idag blev det mysfrukost framför julkalendern på teven :)

 




RSS 2.0